Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.20)

Pénzcentrum2016. március 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.03.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.03.20).

36 órás előrejelzés

Vasárnap a kezdetben felhősebb tájakon is felszakadozik a felhőzet, az ország nagy részén több órára kisüt a nap, emellett főként gomolyfelhők képződnek. Futó záporeső legfeljebb elvétve alakulhat ki. Napközben északon, északkeleten felélénkül a nyugati-délnyugati szél. A többfelé fagyos hajnalt követően délután 10-16 fokra számíthatunk.

Hétfőn többfelé felélénkül, helyenként felerősödik az északnyugati szél. Továbbra is változóan felhős-napos időre van kilátás, kisebb csapadék szórványosan alakulhat ki. Hajnalban már csak néhol lehet gyenge fagy, délután 10-15 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap elsősorban az északi, északkeleti megyékben élénkül fel a nyugati, délnyugati szél, kissé csökkentve ezzel a járművek menetstabilitását. A változóan felhős-napos időben legfeljebb néhol alakulhat ki kisebb eső, egy-egy zápor, melyek következtében átmenetileg nedves, csúszós útszakaszok is előfordulhatnak. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap eleinte még érezhetjük a gyenge hidegfront hatásait, fejfájás, görcsös fájdalmak jelentkezhetnek. A többfelé megélénkülő szél pedig ingerültséget, nyugtalanságot válthat ki, ugyanakkor a nap nagy részében frontmentes időre van kilátás, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, ami jó hatással lehet közérzetünkre.

Hójelentés

Vasárnap változóan felhős, tavaszias időre van kilátás, futó zápor legfeljebb néhol alakulhat ki.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon


Loading...

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,