Ha mázlink van, még a nap is kisüthet a hosszú hétvégén

Pénzcentrum/Index.hu2016. március 11. 19:00

Nehéz egy szóban megfogalmazni, hogy milyen időnk lesz a hosszú hétvégén, ugyanis az OMSZ előrejelzése szerint lesz benne minden a borult égtől kezdve a záporokon át az erős széllökésekig, még talán egy kevés napsütés is. De nézzük csak sorjában:

Szombaton hajnalban 2-7 fok lesz, majd többnyire erősen felhős égre ébredhetünk, ezt rövid napos időszakok követik, majd estefelé felszakadozik a felhőzet. Elszórtan kisebb eső és zápor, északkeleten és a Nyugat-Dunántúlon pedig élénk szél várható. A legmagasabb hőmérséklet 7-13 fok között várható, nyugaton lesz hidegebb.

KATTINTS! Friss időjárás hírek ITT!

Vasárnap erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, de hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap is, meg eleredhet az eső is. Az északi szél néhol viharossá fokozódik, a hőmérséklet 9-14 fok közé várható.

Hétfőn már több napsütés várható és csapadék sem valószínű, de az északi szél még mindig többfelé viharos lesz. A hajnali mínusz 2 - 3 fokról napközben 8- 12 fokig melegszik a levegő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Kedden hajnalban mínusz 3 - 2 fok lesz, és a borús idő mellett több-kevesebb napsütésben is bízhatunk. Szórványosan zápor és hózápor is lehet. Az északi szél továbbra is erős lesz. Napközben 6-10 fok valószínű.

Címkék:
utazás, hosszú hétvége, időjárás, időjárásjelentés,