Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.08)

Pénzcentrum2016. március 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.03.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.03.08).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben egyre hosszabb időszakokra felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb időre hazánk nagy részén kisüt a nap. Egy-egy zápor főként a keleti, északkeleti és az északi tájakon, illetve a nyugati országrészben fordulhat elő. Északnyugaton megélénkülhet az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 7 és 12°C között alakul.

Szerda reggel már csapadék sehol sem várható, de az északi, északkeleti tájakon és helyenként az Alföldön párássá, ködössé válhat a levegő a hajnali órákra. Gyenge, mérsékelt marad az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és +3 fok között alakul. Napközben változóan napos-felhős időre van kilátás, csapadék az esti órákig sehol sem várható. Estétől északkeleten futó záporok kialakulhatnak. Általában gyenge, mérsékelt marad az északkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden a keleti, északkeleti és az északi országrészben, illetve délutántól a nyugati tájakon is találkozhatunk kisebb esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakkal. Északnyugaton az élénk északnyugati szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden már front nem lesz térségünkben, de az érzékenyek körében még fejfájás, fáradtság előfordulhat, emiatt dekoncentráltabbak lehetünk. Továbbra is ajánlott a réteges öltözet. Délután egyre többfelé felszakadozhat a felhőzet, a naposabb tájakon élők hangulata ezáltal javulhat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Kedden az enyhe időben elszórtan még várható kisebb eső, egy-egy zápor, de havazás sehol sem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,