Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.03.07)

Pénzcentrum2016. március 7. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.03.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2016.03.07).

36 órás előrejelzés

Hétfőn napközben többfelé valószínű eső, zápor, helyenként egy-egy zivatar sem kizárt. Nyugaton az északi, a Tiszántúl déli felén a délies szelet kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 14°C között alakul, nyugaton, északnyugaton várható a hűvösebb idő.

Kedd reggel még a keleti, északkeleti tájakon számíthatunk kisebb esőre, egy-egy záporra, máshol már csapadékmentes, de még erősen felhős, borongós időre ébredhetünk. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul. Napközben egyre hosszabb időszakokra felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb időre hazánk nagy részén kisüt a nap. Egy-egy zápor főként az északkeleti országrészben, illetve a nyugati, délnyugati határ mentén fordulhat elő. Északkeleten a délnyugati, a Kisalföldön az északnyugati szél időnként megélénkülhet. Délután 8-13°C várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn többfelé kell számítani esőtől, záporoktól nedves, vizes, csúszós utakra, helyenként pedig egy-egy zivatar is kialakulhat, melyek környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. Nyugaton és a Tiszántúl déli felén élénk széllökések csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn továbbra is kettősfronti hatás érvényesül. Elsősorban az idősekre és a szívbetegekre vár nehéz nap, ők kerüljék a fizikai megterhelést. Tünet lehet a vérnyomás-ingadozás, a fáradtság, a dekoncentráltság, a fejfájás. A szelesebb nyugati, északnyugati tájakon alacsonyabb lehet a hő- és komfortérzetünk. Ajánlott a réteges öltözet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Hétfőn kezdetben az Alpokalja csúcsain havas eső, átmeneti havazás előfordulhat, de napközben további havazás nem várható, mindenhol eső, zápor formájában érkezik majd a csapadék.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,