Hiába van március: esik a hó a Kékesen

Pénzcentrum2016. március 7. 12:00

Az Időkép webkamerája szerint a Kékestetőn közel 0 fokra csökkent a hőmérséklet,  így az eső helyett havazik Magyarország legmagasabb pontján.

Az Időkép webkamerája szerint a Kékestetőn közel 0 fokra csökkent a hőmérséklet, és eső helyett a hó esik:

Ez a hét igencsak csapadékosan indul, és nagy valószínűséggel folytatódik is a borús, többször csapadékos idő. A hét második felében erős, viharos szélre is készülni kell. A leghidegebb órákban fagypont körüli hőmérséklet is lehet, s helyenként nappal is csak 6 Celsius-fokig melegszik a levegő.

Ma hajnalban, kora reggel a csapadékmentes, szélvédett középső országrészben foltokban köd képződik. Több helyen kell viszont záporokra készülni, hajnalban és kora reggel az Alpokalja magasabban fekvő területein vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat. Napközben pedig a Duna-Tisza közén egy-egy zivatar is lehet. A leghidegebb órákban 1-8 fok lehet, napközben 6-14 fokig melegszik a levegő, az Alpokalján lesz a hűvösebb. A Bükk és a Mátra magasabb csúcsain havas eső, havazás is előfordulhat. 

Kedden elszórtan, elsősorban a Dunától keletre várható eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 0 és 5, a legmagasabb nappali 9-13 fok között alakul.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

TOVÁBBI INFÓKÉRT KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon


Loading...

Címkék:
utazás, havazás, időjárás, kékestető,