Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.02.28)

Pénzcentrum2016. február 28. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.02.28).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2016.02.28).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel alapvetően felhős időre ébredhetünk, a keleti, délkeleti országrész fölött lehet vékonyabb a felhőzet. Az északkeleti határ mentén gyenge eső is kialakulhat. A délkeleti szelet északnyugaton és az Alföld déli részén élénk lökések kísérhetik. A Dunántúlon párás, ködös tájakra is számítani kell. Hajnalra -1 és +4 fok közé hűl a levegő. Napközben alapvetően száraz, de erősen felhős, borongós időre van kilátás, a déli területeken lehetnek naposabb időszakok. A szeles időben 10-16°C közé melegszik a levegő. Az esti óráktól délnyugaton már az eső is eleredhet.

Hétfőn hidegfront hoz többfelé esőt, záport, sőt zivatarok is kialakulhatnak. A keleti-délkeleti szelet többfelé erős, helyenként akár viharos közeli lökések kísérhetik. Enyhe lesz a hajnal, 4 és 9 fok közötti minimumokkal, míg napközben 11-18°C várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap alapvetően száraz utakon autózhatunk, az esti órákig csapadék nem valószínű. Napközben élénk, olykor erős délkeleti szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap a magasban történő melegedés miatt a melegfrontra fokozottan érzékenyeknél álmosság, fáradtság, enyhe fejfájás előfordulhat. A többfelé élénk, néhol erős szél ingerültséget, nyugtalanságot is kiválthat. Érdemes lesz kimozdulni a szabadba, de ne feledkezzünk meg a meleg, réteges öltözetről, hajnalban, reggel még hideg időnk lesz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Vasárnapra melegszik a levegő, felhős, de kora tavaszias hangulatú időre van kilátás, havazás ezen a napon sehol sem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,