Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.02.26)

Pénzcentrum2016. február 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2016.02.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2016.02.26).

36 órás előrejelzés

Pénteken eleinte a déli és keleti tájakon, majd északkeleten számíthatunk még kisebb esőre, esetleg havas esőre, ugyanakkor északnyugat felől egyre nagyobb területen felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Nyugaton, északnyugaton felélénkül a szél. Hajnalra -2, +3 fokig csökken a hőmérséklet, napközben 5-10 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Szombaton változóan felhős-napos időre számíthatunk, csapadék a késő délutáni óráktól valószínű elszórtan a nyugati, délnyugati tájakon. Reggel az ország jelentős részén fagyhat, délután pedig 5-10°C várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken eleinte még a déli és keleti tájakon számíthatunk esőtől, havas esőtől vizes, csúszós utakra, napközben szórványosan lehet csapadék északkeleten. Főként az ország nyugati felén élénk szél csökkenheti a járművek menetstabilitását. Napközben élszaknyugat felől már egyre nagyobb területen süt ki a nap, vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken hidegfronti hatásra kell számítani. Fejfájás, migrén továbbra is jelentkezhet, a szelesebb tájakon pedig tovább erősödhetnek a fejfájásos panaszok, illetve ingerlékenyebbek, nyugtalanabbak lehetünk. Felerősödhetnek a reumatikus panaszok és növekszik a görcshajlam. Romolhat a szívbetegek, magas vérnyomásban szenvedők állapota. Napközben többfelé kisüt a nap, de ne feledkezzünk meg a réteges öltözetről, könnyedén megfázhatunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Pénteken eleinte délkeleten, keleten lehet még havas eső, az Északi-középhegységben esetleg hó, de északnyugat felől felszakadozik felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,