Időjárás: mire számíthatunk ma? (2016.02.16)

Pénzcentrum2016. február 16. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2016.02.16).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2016.02.16).

36 órás előrejelzés

Kedd reggel a déli és a délkeleti tájakon ismét esős időre ébredhetünk, máshol erősen felhős, borongós időre van kilátás, északon, északkeleten foltokban párássá, ködössé válhat a levegő. Az északi, északnyugati szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, helyenként akár erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul. Napközben az ország nagy részén ismét csapadékos idő várható, az északias szél többfelé élénk, nyugaton erős lehet. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul, délkeleten lesz melegebb.

Szerdán eleinte keleten, délkeleten számíthatunk némi napsütésre, ugyanakkor nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként az ég is megdörrenhet. A keleties szél sokfelé lesz erős, helyenként viharos lökésekkel kísért. Délután 3-11 fok várható, de keleten, délkeleten akár 16-18 fok is lehet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden az ország nagy részén ismét számítani kell esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakra, helyenként akár vízátfolyások is megnehezíthetik a közlekedők dolgát. Az egyre többfelé felélénkülő, felerősödő szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. A hajnali, reggeli órákban északon, északkeleten pára-, ködfoltok csökkenthetik a látástávolságot. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden kettősfronti hatásra kell készülni, többeknél tartós fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás léphet fel. Főként a szívbetegek és az idősek panaszai erősödhetnek, célszerű kerülni a terhelést és az idegeskedést. Többfelé marad a borongós, csapadékos idő, így fáradtnak érezhetjük magukat, valamint alvászavarok jelentkezhetnek. A csapadékos idő miatt alacsony lesz a hőérzet, öltözködjünk rétegesen, ne hagyjuk otthon az esernyőket sem!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

A hét első napjaiban enyhe időre van kilátás, a csapadék a hegyekben is eső, záporok formájában fog érkezni, havazás nem valószínű.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,