Meddig marad még a csapadékos, hűvös idő?

MTI2015. november 22. 17:15

A jövő héten folytatódik a csapadékos, hűvös idő. Többször lehet havas eső, a magasabban fekvő helyeken hó is, a leghidegebb órákban többfelé lehetnek mínuszok, néhol még napközben is fagypont közeli értékekre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Hétfőn az ország nagy részén több órára kisüt a nap, számottevő csapadék sehol sem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 4-7 Celsius-fok között valószínű.

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég. A Tiszántúlon eső, a Dél-Alföldön és a Dél-Dunántúlon eső, havas eső várható. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 3 fok között, napközben plusz 2-7 fok között alakul a hőmérséklet.

A távolabbi kilátásokért kattints a Pénzcentrum időjárás aloldalára!

Szerdán csak az Alpokalján és a Kisalföldön lehet napos idő. A Tiszántúlon és a Dél-Alföldön helyenként esőre, havas esőre is készülni kell. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.

Csütörtökön a nap második felében délen lehet eső, havas eső. A Kisalföldön helyenként megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 1, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2-7 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Pénteken elsősorban délen és keleten várható több helyen eső, havas eső, a hegyekben hó is. Helyenként megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhőmérséklet plusz 1-6 fok között valószínű.

Szombaton
helyenként lehet eső, havas eső, a hegyekben havazás is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 1-6 fok között alakulnak.

Advent első vasárnapján csak helyenként eredhet el az eső. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 fok között, napközben plusz 2-7 fok közötti értékekre lehet számítani - olvasható az előrejelzésben.

Címkék:
utazás, időjárás, eső,