Meddig marad ez az őrjítő hőség? Hol, mikor jön egy kis eső?

Pénzcentrum/MTI2015. július 21. 14:43

Szerdán is túlnyomóan derült, napos idő várható, csak kevés felhő lehet az égen. Az enyhe hajnalt követően 34-39 fokig melegedhet a levegő.

Tovább erősödik a nappali felmelegedés. A középhőmérséklet szerdán már várhatóan több helyen meghaladja a 27 fokot.

Kedden délután, este elsősorban az Alpokalján, Dunántúl északi részén alakulhat ki néhol zivatar, melyet 60 km/h-t elérő széllökés is kísérhet. Szerdára virradó éjszaka, illetve délután, este főként északkeleten, az Északi-középhegység térségében fordulhat elő kisebb valószínűséggel zivatar.

Csütörtökön kezdetben derült lesz az idő, majd délután az Alföld kivételével erőteljes gomolyfelhő-képződés várható és elszórtan zápor, zivatar is valószínű. Napközben néhol megélénkül, megerősödik a szél, zivatar környezetében akár viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb hőmérséklet 34 és 39 fok között alakul.

Pénteken többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható. Főként délután valószínű elszórtan zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű. A nappali maximumok általában 33 és 37 fok között, északnyugaton 30 fok körül alakulnak.

Szombaton a napsütés mellett több helyen várható zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 18-23 fok lehet. Napközben többnyire 32 és 36 fok között, északnyugaton 30 fok körül alakul a hőmérséklet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Vasárnap is több helyen várható zápor, zivatar. A szél egyre nagyobb területen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul. Nappal északnyugaton 28, délkeleten 33 fok körüli maximumokra lehet számítani - olvasható az előrejelzésben.

Nagyon erős lesz az UV-sugárzás. Figyeljünk oda bőrünk védelmére, könnyedén leéghetünk!

Címkék:
utazás, időjárás, nyár,