Szigetjegy hitelre? Mutatjuk, hogy bulizhatsz kölcsönből

Pénzcentrum2015. július 16. 17:00

A szokásos jegyirodák mellett már az Auchan áruházaiban is lehet fesztiváljegyeket venni, ráadásul minden más árusítóhellyel szemben itt értékesítési költségek nélkül vehetjük meg a belépőinket.

Tavaly óta már az Auchan áruházakban is lehet jegyeket venni a Sziget fesztiválra. Idén már kibővítették a kínálatot, ugyanis VOLT, Balaton Sound, Strand fesztivál és B My Lake jegyeket is vehetünk a hipermarketben.

Miért jó itt megvenni a fesztiváljegyeket?

Az Auchan 19 magyarországi áruházában megvásárolt Sziget, B.My.Lake és Balaton Sound Fesztivál jegyekre és bérletekre nem számolunk fel kezelési költséget

- válaszolta megkeresésünkre az áruház kommunikációs igazgatója. Ez azért különleges, mert a legtöbb helyen a fesztiváljegyekért kezelési költséget kell fizetni, az Auchan áruházakban azonban nem számolnak fel ilyet.

A fesztivál belépők megvásárlására az áruházak vevőszolgálatain személyesen van lehetőségünk. Amellett, hogy nincsen kezelési költéség a Sziget és Balaton Sound jegyeket Auchan Bevásárlókártyával is megvásárolhatjuk, egyösszegű, részletfizetési vagy Plusz3 opcióval.

  • Egyösszegű fizetési mód kiválasztása esetén a vásárlás összegének visszafizetése egy összegben, a következő esedékességkor (befizetési határidő) történik. Ebben az esetben a vásárlás kamatmentes.
  • Részletfizetési mód kiválasztásával a vonatkozó hitelkártya hirdetmény meghatározott díjak kerülnek felszámításra, a vásárlás összegének visszafizetése pedig a szerződésben meghatározott módon történik. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy gyakorlatilag hitelre vehetjük meg a belépőnket.
  • A Plusz3 opció kiválasztásával 3 havi kamatmentes részletfizetéssel, egyenlő részletekben rendezhető a vásárlás teljes összege.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a belépőnket akár többféle hitelkonstrukcióval is megvehetjük.

Most még olcsóbbak a jegyek

A jegyárusítás már javában zajlik, azonban július 31-ig még olcsóbban megvehetjük a Szigetbérletünket, vagy jegyünket. A korai vásárlással nemcsak néhány ezer forintot spórolhatunk, hanem azt sem kockáztatjuk, hogy elkapkodják az orrunk elől a jegyeket.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A kedvezményes jegyek egyébként július 31-ig kaphatóak:

  • A 7 napos bérlet 78 ezer forint
  • Az 5 napos bérlet 69 ezer forint
  • A napijegy pedig 17 ezer forintba kerül (kivéve augusztus 10-ére, aznapra ugyanis 20 ezer forint)

 

Címkék:
utazás, fesztivál, sziget, sziget 2015, balaton sound jegyek,