Érintőkártyával is fizethetünk a balatoni luxusfesztiválon

Pénzcentrum2015. május 29. 18:02

Idén is fizethetünk egy érintéssel a legnagyobb fesztiválokon, így a Balaton Soundon is - tudta meg a Pénzcentrum a szervezőktől.

Hivatalossá vált a 9. MasterCard Balaton Sound fesztivál végleges programja. A Zamárdiban július 8 és 12 között megrendezésre kerülő zenei rendezvényre minden eddiginél több teraszt, vízparti stéget, lounge-ot, koktélbárt és partihelyszínt ígérnek a szervezők. Sőt, egy jachton is lesznek rendezvények.

A fesztivál hivatalos fizetőeszközei − a fesztiválkártyák mellett − a MasterCard PayPass egy érintéssel működő bankkártyák, melyek gyors és egyszerű készpénzmentes fizetést biztosítanak, hiszen fizetéskor csupán hozzá kell érinteni őket a kártyaolvasó terminálhoz.

Azoknak a kártyabirtokosoknak, akik elviszik magukkal a saját, egyérintéses kártyájukat a rendezvényekre, fesztiválkártyát sem kell kiváltaniuk: már meglévő MasterCard vagy Maestro egyérintéses kártyájukkal a fesztiválokon ugyanúgy fizethetnek, mint a hétköznapi vásárlásoknál.

A MasterCard Balaton Sound fesztiválra napijegyek 12-15 ezer forintos áron kaphatók, a bérletek 44 900 - 49 900 forintba kerülnek. VIP napijegyeket 30 ezer forintért, míg VIP bérleteket 70-80 ezer forintért vásárolhatunk.

Címkék:
utazás, fesztivál, balaton sound,