Luxusutazás Bódi Sylvivel: szexi videóval csábít a playmate

Pénzcentrum2015. április 20. 16:31

Szexi videóval csábítja méregdrága luxusutazásra magyar rajongóit (is), és a hullámlovaglás szerelmeseit Bódi Sylvi és szintén modell barátnője Janni Hönscheid.

A szörfös sellők, azaz Bódi Sylvi és Janni Hönscheid misztikus Maldív kalandja

- olvasható a 10 napos luxusutazás, angol nyelvű promóciós oldalán.

A több mint egy hetes kalandért - amelyen a szervezők ígérete szerint elvileg a két sportos sellő is tevékenyen részt vesz - 1750 eurót (~525 ezer forint) kér az ausztrál, The Perfect Wave szörfös kalandokra szakosodott utazási iroda.

A több mint félmilliós részvételi díj a szállás és teljes ellátás költségét, a szörfös idegenvezetést, illetve különböző sportfelszerelések használatát, valamint a reptéri transzfert és természetesen a lányok társaságát tartalmazza. Ebben az árban azonban még nincs benne az utazás teljes költsége, ami a Skyscanner keresőmotorja szerint Bécsből, átszállás nélkül minimum 225 ezer forintot kóstál.

Ennyi pénzből 5 évig nyaral az átlagmagyar

A Magyar Turizmus Zrt. tavaly nyáron publikált felmérése szerint a magyar családok többségének maximum belföldi pihenésre futja. A lakosság mintegy 70 százaléka a határokon innen tervezi a feltöltődést, közülük minden harmadik a Balatont választja. Ráadásul azok sem mennek feltétlenül messzire, akik külföldi utazásra készülnek. A legnépszerűbb külföldi úti cél Horvátország, amit Görögország, Olaszország, Románia (Erdély) és Bulgária követ.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ráadásul a magyar turista átlagosan csak 5 napot szán szabadságából nyaralásra, amelyre belföldön 90, külföldön pedig 150 ezer forintot tervez elkölteni. Ez tehát azt is jelenti, hogy az alaphangon is 750 ezer forintból - amennyibe a szörftúra kerül, költőpénz nélkül - 5 évig nyaralhatna például a horvát tengerparton egy átlag magyar, családostul.

Címkék:
utazás, celeb, luxus, sztár,