-10 fok is lehet a következő napokban

Pénzcentrum2015. február 17. 18:15

A fagyzugos helyeken komoly fagyra kell számítani a következő napokban.

Szerdán virradóra az ország nagy részén derült időre ébredhetünk, csupán a nyugati határ mentén lehetnek még felhők az égen.

Több helyen erősen fagyos, hideg lesz a reggel: a fagyzugos helyeken akár -10 fok alatti értékeket is mérhetünk.

Részletes előrejelzéshez KATTINTS IDE!

A légmozgás északira fordul és legyengül. Napközben túlnyomóan napos, száraz időre van kilátás, nyugaton lehet több felhő az égen, illetve estétől észak felől érkeznek fátyolfelhők. Az északnyugati szél mérsékelt marad, a csúcshőmérséklet pedig 4 és 7°C között alakul.

A hazai sípályák többségét még hó borítja, a hegyekben 25-95 centi havat is mérhetünk, de napközben mindenütt olvad a hó.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Csütörtökön kevés lesz a felhő, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Éjszaka párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke többnyire -2, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között alakul.

Címkék:
utazás, időjárás,