Egyre népszerűbbek a wellness szállodák

Pénzcentrum2014. december 5. 09:28

A hagyományos szállodákkal szemben a gyógy- és wellness-szállodák forgalma évről évre nő a téli időszakban is. A foglalások alapján a termálfürdők idén is a tavalyinál nagyobb bevételt remélhetnek - írja a Napi Gazdaság.

Az elmúlt években a téli időszakban is forgalomnövekedés volt tapasztalható a wellness-szolgáltatások terén - mondta Bencsik Flóra, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő marketingosztályának vezetője. Tavaly - tette hozzá - a szálloda forgalma 10-15 százalékkal nőtt a téli időszakban az előző év azonos időszakához képest, idén pedig további 20-30 százalékkal bővülhet. Az igazi termálfürdőszezon október elején kezdődik és április végéig tart. Ebben az időszakban a szabadidős és a gyógyászati vendégforgalom körülbelül 30-40 százalékkal nő - mondta Holléry Tibor, az Aquaticum SPA - Debreceni Gyógyfürdő Kft. divízióigazgatója.

A vendégek átlagosan három napot töltenek a wellness-szállókban, iskolai szünetek alkalmával ez az idő kissé meghosszabbodik - mondta Hevessy Gábor, az Aquaticum Termál & Wellness Hotel szállodaigazgatója. A Bónusz Brigád tapasztalatai alapján a legnépszerűbbek a kétfős, két éjszakára szóló ajánlatok.

 

Címkék:
szálloda, wellness, hotel,