Megvan, milyen idő lesz a hét második felében

MTI2014. december 3. 17:54

Elég hideg lesz, de helyenként felszakadozhat a felhőzet. Ugyan ónos eső nem valószínű, de ködös időre készülhetünk.

Szerda estig legfeljebb a Tiszántúlon és a déli határnál lehet szakadozottabb a felhőzet. Délutántól már inkább csak a Nyugat-Dunántúlon alakulhat ki kisebb eső. Éjszaka a Dunántúlon erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt csökken a felhőzet. Párássá válik a levegő, főleg az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon köd képződik.

A távolabbi időjárásért kattints a Pénzcentrum időjárás aloldalára!

A Nyugat-Dunántúlon kisebb eső, szitálás, a Dunától keletre néhol ónos ködszitálás előfordulhat. Csütörtökön napközben a nyugati, délnyugati megyékben erősen felhős marad az ég, máshol hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, a legtöbb a napsütés az Észak-Alföldön valószínű. Legfeljebb a Nyugat-Dunántúlon lehet elvétve kisebb eső. A keleti, északkeleti szél a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, +4 fok között alakul, északkeleten lehet ennél hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 4, 10 fok között várható.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
időjárás, eső, ónos eső,