Mikor éri el a havazás Budapestet?

Pénzcentrum2014. november 25. 10:02

Bár a Kékestetőn és a Mátrában hétfőn éjjel már leesett az első hó, az ország többi részén - így Budapesten - a következő napokban nem kell számítanunk havazásra.

Kedden napközben az ország legnagyobb részén marad a felhős, párás idő, inkább már csak északon, északkeleten várható csapadék, havas eső, hószállingózás, a hegyekben kisebb havazás formájában.

A legmagasabb hőmérséklet 1 és 7°C között alakul. Északon, északkeleten lesz a hűvösebb idő.

Szerda reggel is erősen felhős, borongós időre ébredhetünk, de számottevő csapadék sehol sem várható. Többfelé pára, köd képződhet, mely helyenként tartósabban is megmaradhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +1 fok között alakul. Napközben folytatódik az erősen felhős, helyenként borongós, párás idő, csapadék és jelentős légmozgás nem lesz. 2 és 7 fok közötti maximum-értékekre van kilátás.

Az igazán hideg, télies időre még várnunk kell, igaz a következő napokban jó néhány fokkal visszaesik a hőmérséklet, egyre többfelé jelennek meg a hajnali fagyok is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A részletes előrejelzéshez KATTINTS IDE!

Címkék:
utazás, havazás, időjárás,