Így utazhatsz el teljesen ingyen Brazíliába

Pénzcentrum2014. október 29. 17:34

Ingyen Brazíliába? Na, persze! Pedig nem lehetetlen; egy kis munkáért cserébe akár te is kijuthatsz a 2016-os nyári játékokra, Rióba.

Legyél a hőseid hőse. Legyél önkéntes a 2016-os Nyári Olimpiai Játékokon Rióban

- olvasható az Európai Ifjúsági Portál felhívásában.

A jelentkezéseket 2014. november 15-ig várják!

A felhívás szerint olyan személyek jelentkezését várják, akik 2016. február 28-ig betöltik a 18. életévüket, ráérnek az Olimpiai Játékok és/vagy a Paralimpiai Játékok ideje alatt, a kiválasztási folyamaton és a különböző tréningeken is részt tudnak venni, amelyek akár három teljes napot is igénybe vehetnek.

A kiválasztott önkéntesek az Olimpiáig sem fognak unatkozni; felkészítésük nagyjából 2 évig fog tartani. A tréning alatt felfedezik a fiatalokhoz leginkább passzoló szerepet; ez alapján dől majd el, hogy például a reptéren vagy az egyik versenyhelyszínen kapnak-e feladatot, vagy valamelyik fényképész mellé szegődhetnek asszisztensként.

És hogy mit ajánlanak a munkáért cserébe? Többek között állják az utazást, a szállást és a teljes ellátást (munkanapokon); online angol-tanfolyamot is biztosítanak; na meg exkluzív ajándékokat (bármit is jelentsen ez), és természetesen új barátokat.

Címkék:
karrier, utazás, olimpia, önkéntesség,