Most már ezt is megveheted ezentúl a BKK automatáiból

Pénzcentrum2014. október 18. 10:00

További termékekkel bővült a BKK új jegy- és bérletkiadó automatáinak kínálata, melyekből mától újabb, a közösségi közlekedés igénybevételéhez szükséges jegy- és bérlettípusok vásárolhatók meg.

Ezentúl automatákból is megvehetők a félhavi bérletek, az 50 és 90 százalékos kedvezményű környéki helyközi vonaljegyek, az 50 és 90 százalékos kedvezményű hévmenetjegyek, valamint a kerékpár- és a kutyabérletek. A készülékek termékkínálata tehát megegyezik a pénztárakéval és az ügyfélcentrumokéval, ezáltal teljes mértékben alkalmasak a vásárlók maradéktalan kiszolgálására - olvasható a társaság honlapján.

Az ügyfeleknek csupán olyan ügyek elintézéséhez kell felkeresniük az ügyfélcentrumokat, mint például információkérés, a MOL Bubi használatához kapcsolódó regisztráció és tájékoztatás, a teherforgalmi behajtási díj fizetése és tájékoztatás vagy a talált tárgyakkal kapcsolatos ügyintézés. A 300 új korszerű jegy- és bérletkiadó automatából eddig 205 darab már üzemel. Telepítésüket folyamatosan végezzük, terveink szerint idén 270, legkésőbb 2015 elejére pedig mind a 300 automata üzemben lesz.

Az agglomerációból Budapestre utazóknak jelent nagy könnyebbséget, hogy az 50 és 90 százalékos kedvezményes, környéki helyközi vonaljegyek, valamint a hévmenetjegyek már az automatákból is megválthatók. Így a nap 24 órájában meg lehet venni az utazáshoz szükséges jegyeket és bérleteket az agglomerációs települések több pontján.

 

Címkék:
utazás, bkk, bérlakás, jegy, bubi,