Változékony, őszies időjárás lesz hétvégén

MTI2014. október 17. 19:00

A hétvégén kezdetben még csapadékos lesz az idő, többször megerősödik a szél, többfelé tartós ködre is készülni kell. Szombaton és vasárnap viszont ismét sok lesz a napsütés, többfelé továbbra is 20 Celsius-foknál melegebb lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Pénteken késő délutántól nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Emellett megerősödik, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-15 fok, a legmagasabb hőmérséklet 15-21 fok között alakul.

A jövőheti várható időjárásért kattints időjárás aloldalunkra!

Szombaton általában derült, napos idő várható, több gomolyfelhő az Északi-középhegységben és az Alföldön lehet, néhol futó zápor előfordulhat. Többfelé élénk, főként északkeleten erős lesz a légmozgás. A leghidegebb órákban 4-11 fok lehet. Nappal 17-22 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap a pára, és köd megszűnése után nagyrészt derült, napos idő lesz csapadék nélkül. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon azonban megélénkül, helyenként megerősödik a déli szél. A minimum-hőmérséklet 3-10, a maximum-hőmérséklet 17-22 fok között alakul.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
időjárás, eső, napsütés,