Kiderült, mit kellene tennie Tarlósnak Budapesten

Pénzcentrum2014. október 15. 11:07

Tarlós István újraválasztása kapcsán arról szavazhattak nemrég a Portfolo olvasói, hogy szerintük mit kellene (a portál által felsorolt célok közül) elsőként megvalósítania Budapest főpolgármesterének. A beérkezett több mint 22 ezer szavazat alapján a 3-as metró felújításánál nincs fontosabb feladat a most kezdődő önkormányzati ciklusban, de az olvasók véleménye szerint más közlekedési fejlesztések is prioritást élveznek.

Laptársunk ezúttal arra a kérdésre kereste a választ, melyek a 2014-2019-es ciklus legfontosabb feladatai. A legtöbben (16,5%) a 3-as metró felújítását tartották a legégetőbb problémának, de a dobogó másik két helyét is közlekedésfejlesztések foglalják el. Közel 9 százalék azoknak az aránya, akik az elektronikus jegyrendszer mielőbbi bevezetését szorgalmazzák, valamint ugyanennyien látnák szívesen a metróhálózat bővítését is.

Loading...

A legfontosabb feladatok ötös listájára felkerült még a Duna-partok megközelíthetőségének és kihasználtságának javítása, valamint a Nagykörút legrosszabb állapotú tereinek felújítása is.

A legkevésbé "népszerű" problémának a 2100-as olimpiára való felkészülés bizonyult, valamint a Rác Fürdő átadása, illetve a Bálna fejlesztése sem késztette kattintásra az olvasók jelentős részét.

Címkék:
Budapest, városfejlesztés, tarlós,