5 (öt) °C is lehet hajnalban!

Pénzcentrum2014. augusztus 26. 17:00

Nem tűnik úgy, hogy visszatérne a nyár a következő napokban...

Szerda reggel egy hidegfront közelíti meg térségünket, így a legtöbb helyen erősen felhős, borult időre ébredhetünk, és több helyen valószínű eső, zápor, a déli tájakon egy-egy zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél a Dunántúl északi felén már északnyugatira fordul. Enyhe lesz a hajnal, a legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 17°C között alakul. Napközben országszerte számítani kell esőre, záporokra, zivatarokra. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, megerősödik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek.

Milyen idő lesz a lakóhelyeden? KATTINTS!

A legmagasabb hőmérséklet 18 és 24°C között alakul. Csütörtök reggelre mindenhol megszűnik a csapadék, kitisztul az ég, csak északon, északkeleten lehet egy-két kósza felhő az égen. A légmozgás szinte mindenhol legyengül. Általában 7 és 12°C közé csökken reggelre a hőmérséklet, de a szélvédett északi völgyekben

5°C körüli minimumok is előfordulhatnak.

A Balatonnál szerdán ismét sok felhőre számíthatunk, eső, zápor, zivatar is várható a nap folyamán. Megerősödik az északnyugati szél, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. Hajnalban 14-15°C, napközben 21-22°C körül alakul a hőmérséklet.

A tó vizének átlaghőmérséklete 20,5°C.

Címkék:
időjárás, nyár, hőmérséklet,