Milyen idő lesz a hétvégén? Tovább áznak a fesztiválozók?

Pénzcentrum2014. augusztus 15. 14:00

Jöhet még futó zápor, zivatar.

Péntek napközben a változó felhőzet mellett az ország nagy részén számíthatunk több-kevesebb napsütésre, a több felhő északon, északkeleten és délutántól a Dunántúlon lesz az égen. Kezdetben északon, északkeleten kialakulhatnak elszórtan záporok, késő délutántól nyugat felől a Dunántúlon már több helyen várható zápor, helyenként zivatar.

Az északnyugati szél estétől egy újabb hidegfront miatt a Dunántúlon egyre nagyobb területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27°C között alakul.

Időjárás? Pollen? Vízhőmérséklet? KATTINTS!

Szombat reggel a Dunántúlon lehet kevesebb, máshol több felhő az égen, de záporok, csak az északi tájakon és hajnalban elszórtan az Alföldön alakulhat ki. A Dunántúl többfelé élénk, a Bakonyban erős lehet az északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 15°C között alakul, a leghűvösebb hajnalra ismét délnyugaton számíthatunk. Napközben a változóan felhős időben északon, északkeleten, valamint nyugaton egy-egy futó zápor kialakulhat. Többfelé élénk, helyenként erős lehet az északnyugati, nyugati szél. Délután 22 és 26°C közötti maximumokat mérhetünk.

Címkék:
utazás, fesztivál, nyaralás, időjárás, nyár,