Csaló párocskától tartanak a budapesti szállodák

Pénzcentrum2014. augusztus 15. 12:32

Eddig bizonyítható módon 4 budapesti szállodából távozott fizetés nélkül egy csaló pár, a kár meghaladja a 3 millió forintot.

Május vége óta több budapesti szállodában is megfordult, majd fizetés nélkül távozott egy csaló pár. Az átverés eddig minden esetben hasonló forgatókönyv szerint zajlott. A férfi és a nő szobát foglal, majd az ott-tartózkodásuk alatt akár többször is meghosszabbítják pihenésüket, végül tekintélyes fogyasztást követően fizetés nélkül távoznak. A férfi mindig Török Szabolcsként jelentkezik be, míg a nő több különböző álnevet is megadott már a regisztráció során. A szálláshely elhagyásakor egy egyébként létező, Harrys Global nevű cégre hivatkoznak, mely a hátrahagyott számlát rendezni fogja.

Eddig négy budapesti szállodát érintő csalást azonosítottak be, a kár egy-egy szálláshely esetében több százezer forint - tájékoztatta lapunkat a Szállás.hu. Volt olyan is, ahová végül az érvényes előfoglalás ellenére nem mentek el, illetve teltház miatt is kaptak már elutasítást.

A szállodák Bonnie és Clyde-jai a legutolsó foglalást július 30-án intézték.

Címkék:
utazás, csalás, szálloda,