Jégeső és zivatar: ezt tartogatja mára az időjárás

Pénzcentrum2014. augusztus 6. 10:01

Ne hagyjuk otthon az esernyőt: ma heves zivatarok is kialakulhatnak felhőszakadással, viharos széllökésekkel, jégesővel.

Szerdán napközben továbbra is számítani kell esőre, záporokra. Helyenként heves zivatarok is kialakulhatnak felhőszakadással, viharos széllökésekkel, jégesővel. Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton és északkeleten erős lehet az északias szél. Keleten, északkeleten még mindig kitart a hőség, 29-32°C közötti értékeket mérhetünk, máshol általában 22 és 28°C közé melegszik a levegő.

Csütörtök reggel is sok lesz a felhő a felettünk, továbbra is kialakulhat többfelé eső, zápor, zivatar. Nyugaton még mindig élénk lehet az északias szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 15 és 20°C között alakul. Napközben nyugaton, északnyugaton felszakadozik a felhőzet, máshol viszont még mindig számítani kell záporok, zivatarok kialakulására. A légmozgás zivatarok környezetében erős, viharos lehet, zivatarmentes időben azonban gyenge, mérsékelt marad. 24 és 32°C közé melegszik a levegő, a legmelegebb idő ismét keleten, északkeleten várható.

A részletes heti időjárástide kattintva nézheted meg.

Címkék:
utazás, időjárás,