Utazók figyelem! Bedugult a fél ország balesetek miatt

MTI2014. április 18. 15:34

A főbb magyarországi útvonalakon több baleset is történt a ma délután. Az autópályákat is érintik a balesetek, ezért több helyen tömött sorokban állnak az autók az utakon. Aki teheti kerülje el a torlódásokat.

Friss, most érkezett!
Feloldották az útzárat a baleset miatt lezárt M5-ös autópálya 67-es kilométerénél a Szeged felé vezető oldalon - tudtuk meg a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A közlemény szerint a helyszínelés befejeződött, a forgalom megindult. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött az autópályán, egy ember megsérült. A rendőrség az érintett pályaszakaszt lezárta, a forgalmat Kecskemét felé terelte.


Több kisebb baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 65-ös és a 66-os kilométer között, emiatt jelentős torlódás alakult ki. A kocsisor mintegy 15 kilométer hosszú. Arra kérik az arra utazókat, ha tehetik, válasszanak másik útvonalat. A rendőrség korábbi közlése szerint az autópálya Szeged felé vezető oldalán a 67-es kilométernél történt baleset miatt lezártak egy szakaszt Lajosmizse mellett. A rendőrök a kecskeméti északi lehajtón a város felé irányítják a forgalmat, majd az autósok a kecskeméti déli lehajtón térhetnek vissza az autópályára. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze az autópályán.

Négy személyautó és két mikrobusz ütközött össze az M3-as autópályán Füzesabonynál pénteken, kora délután - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A mentők tájékoztatása szerint a balesetben nem sérült meg senki. Az OKF közlése szerint a baleset a füzesabonyi kihajtó előtt, a Miskolc felé vezető oldalon történt. A forgalmat a leállósávba terelték. A járművek torlódnak, ezért aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Egy ember megsérült, amikor frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó péntek délután a 45-ös úton Szentes közelében, az utat lezárták. A balesetben a személyautó sofőrje sérült meg, mentőhelikopterrel vitték kórházba. Az útszakaszon a 26-os kilométernél teljes útlezárás van érvényben a műszaki mentés és a helyszínelés idejére.

Címkék:
utazás, baleset, baleset m3,