Heteken belül elfogyhatnak a Balaton Sound bérletek

Pénzcentrum2014. március 5. 15:02

Nagy eséllyel idén is teltház várható a MasterCard Balaton Soundon, hiszen a szervezők az elővételes időszakra tervezett bérletmennyiség 98 százalékát, azaz az összes eladható bérlet háromnegyedét rekordidőn belül, alig három hónap alatt eladták. Március első hetében a kedvezményes időszak ezzel le is zárul, onnantól teljes árú bérlet illetve napijegy lesz csak kapható - közölték szerdán a szervezők.

A 2013-as év utolsó hónapjában piacra dobott 15 ezer Balaton Sound bérletből az utolsó néhány száz darab várhatóan a napokban gazdára talál, így legkésőbb péntekig lezárul a kedvezményes árú, ún. "early bird" időszak" - jelentette be Fülöp Zoltán, a Sound egyik főszervezője. Ezután bérletet már csak teljes áron lehet majd kapni, de a szervezők ennek mennyiségét is 5 ezer darabban limitálták.

"Könnyen lehet, hogy idén rekord idő alatt elfogynak a Balaton Sound bérletek, tekintve hogy nem kellett 3 hónap, hogy a fesztiválra váltható bérletek háromnegyede elkeljen"- tette hozzá Lobenwein Norbert, a fesztivál másik főszervezője. Mint ismeretes 2013-ban a fesztivál előtt 2 hónappal fogyott el valamennyi bérlet, az idei évi érdeklődést látva húsvétra már csak napijegyek kaphatók majd - közölték a fesztivál hivatalos honlapján.

A négy napos, Zamárdiban megrendezésre kerülő fesztiválra a kedvezményes árú bérletek 37 990 forintba, a teljes árú bérletek 44 ezer forintba kerülnek, a napijegy ára 15 ezer forint.

Címkék:
utazás, fesztivál, balaton sound,