Idén hosszabb lesz a VOLT Fesztivál

Pénzcentrum2014. március 4. 13:36

Hamarosan megkezdődik a jegyértékesítés a 2014-es VOLT Fesztiválra, amely a világhírű Arctic Monkeys érkezése miatt idén egy nappal hosszabb lesz - értesült a Pénzcentrum.hu.

Március 7-én, pénteken déli 12 órakor indul idehaza és több európai országban a 22. VOLT Fesztivál belépőinek értékesítése - hívják fel a figyelmet a szervezők a sziget.hu-n. Az esemény idén egy nappal hosszabb lesz: szokás szerint idén is már kedden, július 1-én kinyitja kapuit a fesztivál, azonban vasárnap helyett most hétfő hajnalig maradhatnak a helyszínen a fesztiválozók, vagyis összesen hat napig tart a VOLT.

A rendhagyó hosszabbításra az idei Brit Awards győztes Arctic Monkesy érkezése miatt került sor. "Felajánlottuk, hogy miattuk meghosszabbítjuk a fesztivált és szerencsére nekik is megtetszett az ötlet, így végül mostanra sikerült eljutnunk a megállapodásig. Mi eleve abból indultunk ki, hogy egy ilyen szuperprodukciót csak külön napon tudunk színpadra állítani, hiszen magasabb jegyárak és némileg más technikai feltételek szükségesek a megvalósításhoz, így a vasárnap tökéletes megoldásnak tűnt" - mondta Lobenwein Norbert, a VOLT egyik főszervezője.

A napijegy a kedvezményes időszakban 13990 Ft-ba kerül, április 15-től 14990 Ft, június 17-től pedig 15.900 Ft lesz. A bérletvásárlók, és azok, akik már korábban vásároltak bérletet, ezen a napon nagy kedvezménnyel, 8990 Ft-ért, majd 9990, végül 10.990 Ft-ért vehetnek részt, de természetesen március 7-től olyan bérlet is váltható, amely már eleve tartalmazza az Arctic Monkeys koncert napját is. További újdonság, hogy ezúttal háromnapos bérletet is kibocsátanak a szervezők, amely péntektől vasárnapig érvényes.

 

Címkék:
utazás, fesztivál, volt fesztivál, sopron,