Kiderült, meddig marad a borult, esős idő

Pénzcentrum2014. február 20. 07:39

A hétvégén, egészen vasárnapig biztosan marad a borult, esős idő. Hétfőtől azonban már több órára kisüthet a nap, és csapadékra nem kell számítani - írja a hirado.hu az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésére hivatkozva.

Csütörtökön délnyugat felől mindenütt beborul az ég, napsütés még főleg északkeleten lehet. A déli óráktól előbb a Dunántúlon, majd estefelé másutt is egyre több helyen várható eső, zápor. A keleti, északkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Pénteken borult, párás időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral, többfelé jelentős mennyiségű csapadék valószínű. Az északnyugatira forduló szél főleg a Dunántúlon erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Szombaton borult, párás időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral, többfelé jelentős mennyiségű csapadék valószínű. Az északnyugatira forduló szél főleg a Dunántúlon erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Vasárnap nagyrészt borult lesz az ég, és több helyen számíthatunk esőre, záporra, a hegyekben hó is lehet, majd estefelé megszűnik a csapadék. Az északnyugati, északi szelet többfelé erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Hétfőn a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Kedden változóan felhős lesz az ég, emellett több órára kisüt a nap. Csapadékra nem számíthatunk. A délkeleti szél az Észak-Dunántúlon megélénkül, olykor megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

 

Címkék:
utazás, időjárás, eső, tél,