Riasztás: ónos eső, csúszós utak Magyarországon

Pénzcentrum2014. február 6. 07:53

A ma kora hajnali, reggeli órákban néhol az eső mellett ónos eső is előfordul - hívja fel a figyelmet előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Északkeleten (főként Borsod és Szabolcs) az ónos eső mellett fagyott eső, esetleg havas eső, havazás is lehet. A délelőtti órákban várhatóan északkeleten is fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet. Estétől sokfelé várható sűrű ködképződés.

Ezzel összhangban az OMSZ hajnalban Magyarország legnagyobb részére citromsárga riasztást adott ki. Ugyanilyen szintű figyelmeztető előrejelzést az egész országra érvényben tartanak.

A csütörtökre kiadott előrejelzés szerint reggelig még többfelé várható kisebb eső, ónos eső, az északi, északkeleti határ közelében néhol esetleg havas eső, hó, majd kora délutánra mindenütt megszűnik a csapadék, és vékonyodni, szakadozni kezd a felhőzet. Az éjszaka képződött köd napközben helyenként csak lassan oszlik majd fel. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 7 fok között várható. Késő estére 0 fok köré csökken a hőmérséklet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
utazás, időjárás, tél,