Idén is fél áron lehet vonattal utazni a Szigetre

Pénzcentrum2013. július 31. 18:06

A MÁV-Start az idén is ötvenszázalékos kedvezményt ad a Sziget Fesztiválra vonattal utazóknak, akik pedig a fesztiválon kihelyezett vasúti pénztárakban váltják meg a teljes árú menetjegyüket, húsz százalékos kedvezményt vehetnek igénybe - tájékoztatta a vasúttársaság szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint a fesztiválra utazók bármely belföldi állomásról 50 százalékos kedvezményű alkalmi menettérti jegyet válthatnak Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, valamint Kelenföld állomásra. Az alkalmi menettérti jegy a visszautazáshoz a rendezvény belepőjéül szolgáló karszalag felmutatásával vagy a helyszínen történt lebélyegzéssel érvényes.

A menetjegyeket a rendezvény idejére felállított MÁV-Start pénztárkonténerben kell lebélyegeztetni. A kedvezményes árú, alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban augusztus 5-én kezdhető meg és a visszautazni legkésőbb augusztus 12-ig lehet.

A vasúttársaság a rendezvényen pénztárt működtet egy belföldi és két nemzetközi ablakkal, ahol teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket.

A vasúttársaság a Sziget Fesztivál idejére hosszabb szerelvényekkel, megerősített pénztári és ügyeleti szolgálattal készül.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A külföldi utasok hazautazását segítve augusztus 12-én, hétfőn mentesítő vonatok indulnak Bécsbe. A különjáratok 12 óra 10 perckor és 14 órakor indulnak a Keleti pályaudvarról, és Kelenföldön, Tatabányán, Győrben, valamint Hegyeshalomnál állnak meg.

Címkék:
utazás, sziget,