Felesége urnáját felejtette a szállodában

MTI2012. január 22. 11:01

Van, aki csak egy hörcsögöt, és van, aki egész nagy, másfél éves gyereket felejt szállodai szobájában - tette közzé személlyel kiegészített talált tárgyainak listáját a brit Travelodge hotellánc.

A leggyakrabban mobiltelefonok töltőit felejtik szobáikban a vendégek, a második helyen a pizsamák végeztek, a harmadikra pedig a plüssmacik kerültek.

A ritkaságok közül kiemelendő az a másfél esztendős fiúcska, akit egy winchesteri Travelodge szállodában felejtettek kapkodó szülei. Annyira sebtében hajtottak el autójukkal egy esküvőre, hogy csak út közben vették észre: üres a gyerekülés.

Az élőlényeknél maradva, a hörcsögöt Knutsfordban fedezte fel egy takarító. Mint kiderült, Frederick a neve - a hörcsögnek -, a szálloda szerencséjére ketrecben volt az energiától duzzadó jószág, nem kellett hajkurászni. Volt, aki Kate Middletonról - avagy immár a cambridge-i hercegnőről - mintázott álarcot hagyott hátra, másvalaki méteres olimpiai fáklyát.

Az urnát egy férj feledte peterborough-i szállodai szobájában felesége hamvaival - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: