Szupergyors net a Balaton partján

Pénzcentrum2011. június 12. 20:02

A nyári hónapokban hazánk egyik legnépszerűbb célpontja a Balaton, júniustól augusztusig milliók látogatják Közép-Európa legnagyobb tavát. A megbízható, kiváló minőségű és villámgyors mobilinternetet biztosító mobilhálózat egyaránt fontos a turisták, a nyaralók és a helyi lakosok számára. Valószínűleg épp ezért szerepel a mobilcégek fejlesztéseinek kiépítésekor az első helyek között ez a régió.

A balatoni szezonra készülve a Vodafone máris lecserélte 2G rádiós és átviteltechnikai hálózatát. Mindezt természetesen a nyaralók is érzékelhetik: a hanghívások minősége tovább javult és a régió teljes területén elérhetővé vált a 2,5G-nek is hívott EDGE adatátviteli szolgáltatás.

A szélessávú mobilinternet elméleti maximális letöltési sebessége első lépésben 14,4 Mbit/s-re nőtt 5,7 Mbit/s-os feltöltési sebesség mellett. A villámgyors szuperhálózat előnyeit először Balatonfüreden élvezhetik a felhasználók. A minőség és a sebesség mellett pedig természetesen a lefedettség is nőtt a balatoni térségben.

Címkék: