Új funkcióval jelentkezik a Spotify: ezzel befellegzett a YouTube-nak?

Pénzcentrum2024. március 13. 18:16

A Spotify új funkciója 11 országban teszi lehetővé a teljes zenei videók megtekintését, ezzel komoly versenytársa lehet a YouTube-nak - írja a Daily Mail.

A Spotify új funkciót vezetett be, amellyel lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljes zenei videókat nézzenek az alkalmazás használata közben. Ez a lépés jelentős versenyhelyzetet teremt a YouTube számára, ugyanis a Spotify már most 11 országban kínálja ezt a szolgáltatást. A cég reményei szerint az új funkció által a felhasználók mélyebben elmerülhetnek az előadók zenéjében.

Charlie Hellman, a Spotify zenei termékeiért felelős alelnöke szerint a zenei videók fontos szerepet játszanak abban, hogy valaki egy előadó rajongójává válhasson. A Spotify már korábban is kínált néhány videós lehetőséget, mint például a 30 másodperces Clips és a Canvas, de eddig nem volt lehetőség teljes zenei videók megtekintésére.

Az új funkció bevezetése egy blogbejegyzésben került bejelentésre, amely kiemelte, hogy ez az opció egy új kapcsolódási pontot teremt az előadók és a rajongóik között. A zenei videókat tartalmazó "rövid katalógus" elérhetővé válik többek között az Egyesült Királyságban, Németországban és a Brazíliában élő felhasználók számára is. Az Ed Sheeran, Doja Cat és Ice Spice által előadott dalok is megtalálhatóak lesznek ebben a kínálatban.

Fontos megjegyezni, hogy ez a funkció jelenleg csak béta verzióban érhető el, kizárólag a Premium felhasználók számára. Az érintett országok prémium felhasználói egyszerűen aktiválhatják ezt a funkciót iOS és Android eszközökön, asztali gépeken és TV-készülékeken is. A zenei videókat teljes képernyőn is megtekinthetjük, ha fekvő módba állítjuk mobil eszközeinket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Spotify a továbbiakban a felhasználók és a művészek visszajelzései alapján tervezi fejleszteni ezt a funkciót. A cég célja, hogy tovább bővíthesse a zenei videók katalógusát, illetve azok elérhetőségét, minél több országban, minél több felhasználó számára.

Címkék:
videó, zene, szórakozás, zenekar, youtube, világzene, zeneipar, felhasználók, spotify,