Rémálom karácsony előtt: leálltak az Apple szolgáltatásai, 500 millió felhasználót érint

Pénzcentrum2023. december 20. 15:45

Akadoznak az Apple szolgáltatásai, köztük az Apple Card, az Apple Cash, az Apple Pay és a Wallet. A technikai probléma világszerte több millió felhasználót érinthet - számolt be a DailyMail.

Néhány nappal karácsony előtt jelentős szolgáltatási zavarral küszködik az Apple. A vállalat rendszerállapot-monitorja azt jelzi, hogy számos szolgáltatás, köztük az Apple Card, az Apple Cash, az Apple Pay és a Wallet is elérhetőségi problémákkal küszködik. A technikai probléma több mint 500 millió felhasználót érinthet világszerte, egészen pontosan 507 millió Apple Pay-felhasználó és több mint 6 millió kártyabirtokost találkozhat a rendszerproblémával.

A kiesés a legrosszabb pillanatban jött, a felhasználók ugyanis világszerte ezekben a napokban igyekeznek beszerezni a karácsonyi ajándékokat - jegyzik meg a cikkben. Ebben az időszakban rendkívül nagy számú tranzakciót hajtanak végre a különböző Apple-szolgáltatásokkal a felhasználók. Az üzemzavar pontos oka egyelőre ismeretlen, mivel az Apple még nem adott tájékoztatást. Sokat mondó azonban, hogy a techóriás néhány napja úgy döntött, hogy felfüggesztik az okosórák értékesítését. A cikkben kiemelik, hogy

a technikai probléma nem egységes, azaz nem minden felhasználót érint.

Címkék:
apple, apple részvény, apple okosóra, apple pay,