Komoly fennakadások vannak a Telekomnál: rengeteg felhasználó keresi hiába ezeket a szolgáltatásokat

Pénzcentrum2022. szeptember 21. 15:07

A nap folyamán a Telekom több felületén is technikai hiba lépett fel a szerdai nap folyamán. A szolgáltató közösségi média fülületén reagált a problémákra. 

A telekomunnikiációs cég közleményt adott ki, melyben közölték, hogy a hiba érinti a Telekom weboldalát, alkalmazásait (Telekom alkalmazás, TVGO, Mobilvásárlás), webmailszolgáltatását és az ügyfélszolgálati csatornáit is (1414, 1400, 1777). Ezenkívül a technikai hiba a Telekom TV ügyfeleinek szolgáltatását is érintheti. A Facebookon megjelent tájékoztató alapján már dolgoznak a hiba elhárításán.

Loading...

 

 

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
facebook, telekom, hiba, szolgáltatás, ügyfélszolgálat, telekommunikáció, tájékoztató, szolgáltatások,