Senior fejlesztői csapatát bővíti a fintech megoldásokat szállító Vacuumlabs (x)

PR2021. május 27. 14:00

A pozsonyi központú Vacuumlabs egy globális technológiai vállalkozás, amely fintech megoldásokat szállít nemzetközi ügyfelei részére agilis szoftverfejlesztőkből és adatkutatókból álló csapatok biztosításával. A Vacuumlabs szakemberei komoly szaktudással rendelkeznek a fintech szférát érintő szoftverek, a kriptovaluta, az online piacterek és a digitális termékek fejlesztésében. A 2012-ben alapított szoftverház sikerrel nyújtja szolgáltatásait a fejlesztés, a tervezés és az adattudomány területén, elsősorban külföldi ügyfeleknek San Francisco-tól Szingapúrig. A Vacuumlabs most olyan mid és senior fejlesztőket keres, akik szívesen dolgoznának a világ bármely tájáról érkező, kihívást jelentő új projekteken.

Az elmúlt 9 évben számos olyan megoldást szállított már a vállalkozás, amelyek befolyásolják a fintech, a banki és a kriptopiac globális fejlődését és jövőjét. A Vacuumlabs mára több mint 60 ügyfele nemzetközi szinten jegyzett vállalat. Legérdekesebb projektjeik között megtalálható mások mellett a Daylight - egy mobil banki platform az LMBT+ közösség számára az Egyesült Államokban, a Mox - egy új generációs digitális bank Hongkongban, amely kevesebb mint két év alatt épült fel nulláról vagy a Yoroi - az Ada kriptovaluta pénztárcája, amely mára 170 000 letöltéssel büszkélkedhet. A Vacuumlabs izgalmas fejlesztésbe kezdett a klímavédelem elősegítéséért a svéd impact start up, a Doconomy számára is, amellyel közösen kifejlesztették a termékek és szolgáltatások ökológiai lábnyomát mérő, a felelősségteljesebb vásárlásra, tudatosabb fogyasztói magatartásra ösztönző 2030 Kalkulátort.  

A globálisan 6 országban jelen lévő cég 9 irodából koordinálja a partnerekkel való együttműködést. Pozsony mellett, Brno, Košice, Prešov, Prága, Budapest, Tallin, London és Hongkong bázisokkal rendelkeznek.

A Vacuumlabs közössége jelenleg 300 főt számlál, Szlovákia, Csehország és Magyarország kiemelkedő tehetségei dolgoznak a vállalkozásnak. A fejlesztő csapat minden tagja a magas színvonalat képviselő kiválasztási folyamatot teljesített szakember. A budapesti iroda 12 magyar fejlesztő számára biztosít részvételt izgalmas projektekben, de a Vacuumlabs idén nagyszabású senior fejlesztői toborzásra készül Magyarországon is a gyarapodó projektek és növekvő ügyféligények maradéktalan kiszolgálásáért.

Fő céljuk olyan kihívást jelentő projekteken dolgozni, amelyekkel pozitívan befolyásolhatják az emberek életminőségét vagy elősegíthetik a tudatos fogyasztói magatartást.

Olyan szakembereket keresnek, akik szívesen veszik a kihívást jelentő környezetet és a nemzetközi csapatokban történő munkavégzést. Modern keretrendszerek és élvonalbeli megoldások használatának hívei, mint például a React, a React Native, a Clojure, a Kotlin vagy akár a Haskell.

A Vacuumlabs munkatársai minden támogatást megkapnak saját projektek elindításához is, amelyek végül spinoff-okká fejlődhetnek, önállóan működő, független vállalkozások formájában. Ezeket a projekteket - mint például az Adalite vagy a Sparring megoldások kifejlesztését - akár pénzügyileg is támogatja a cég.

“No Spaghetti kód” kiáltványát a jobb kódolási gyakorlat elősegítése érdekében dolgozta ki a vállalkozás, ezzel is erősítve a Vacuumlabs kiváló minőségű munkavégzés melletti elkötelezettségét. Pezsgő és barátságos közösséget építettek, amely szilárd jövőképpel és értékekkel rendelkezik, és amelyet a készségek egymással való megosztása tesz teljessé.

Ha szívesen csatlakoznál a Vacuumlabs fejlesztői csapatához, jelentkezz és töltsd ki a beugró tesztet itt.

(x)

Címkék:
vállalkozás, nemzetközi, fintech,