Máris elkapták a trükkös pénztolvajt

Pénzcentrum2014. május 21. 10:33

Tegnap eltűnt egy pénzszállító a 8. kerületben. A férfi a hatalmas zsáknyi pénzt átvette, de ahelyett, hogy a pénzszállító autóba ült volna be társa mellé, egyszerűen elsétált mellette, és bement a Corvin Plazába - tudta meg a Blikk.

A huszonkét éves férfi tegnap a Futó utcai bankfiókban vette fel a szállítandó hatalmas summát, de ahelyett, hogy munkáját végezte volna, meglógott a pénzzel. Fogta magát, bement a bevásárlóközpontba és átöltözött. Majd kislisszolt a plázából a tele pénzeszsákkal.

Az autóban ülő pénzszállító kolléga 15-20 percet várakozott, majd bement abba az irodaházba, ahol a bank is működik. Ott kiderült, hogy a férfi nincs ott, és a biztonsági kamerák felvételeinek átvizsgálása után kiderült, hogy nem is ott járt, ahová ígérete szerint készült. Ez már túlságosan gyanús volt a kollégának, ezért értesítette a rendőrséget és a pénzszállító cég vezetőségét.

A nyomozás megindult, ma hajnalban pedig elfogták a tolvajt. A férfi kihallgatása folyamatban van. Arról nincs információ, pontosan mennyi pénzt zsákmányolt, és hogy mennyit költött el belőle.

 

Címkék:
tech, tolvaj, pénzszállító,