Brutális adósságba verte magát a népszerű magyar énekesnő: végrehajtás is indult ellene

Pénzcentrum2024. március 20. 08:45

Állítólag összesen 25 millió forinttal tartozik a fénytechnikusának Péter Szabó Szilvia, ami miatt végrehajtás indult az énekesnő ellen.

Péter Szabó Szilvia összesen 25 millió forinttal tartozik Vona Károly világosítónak, akivel korábban együtt dolgozott. A férfi azonban nem kapja meg a pénzét, pedig az ügyben korábban jogerős végzés is született. Az énekesnő egyáltalán nem kommunikál a férfival - írja a Blikk.

"Zámbó Jimmy a barátom volt, tíz évig csináltuk együtt a Dáridót. Lettem valaki a szakmában, s ez nem valamiféle önfényezés. Szerettek velem együtt dolgozni, Péter Szabó Szilvia is így lehetett ezzel. 2007-ben ismerkedtünk meg, és a következő évi turnéját már velem együtt csinálta. Minden jól ment, aztán mégsem fizették ki a munkámat" - közölte a férfi a lappal, hozzátéve: sokan tartoznak neki, amiről papírja is van.

Péter Szabó Szilviával volt egy szponzori elszámolási vitánk, amelybe aztán egy ingatlan adás-vétel is belekerült. Ami a lényeg: a bíróság másodfokon megítélte nekem a több mint 25 millió forintot. Egyébként az énekesnő az ítélethirdetésre sem jött el, és velem egyáltalán nem kommunikál. Hiába hívom, nem reagál. Nagyjából két éve beszéltünk, s ha azt gondolja, hogy feladtam, akkor téved 

- jelentette ki a férfi. 

A Blikk megkereste az ügyben Péter Szabó Szilviát is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Úgy gondolom, felnőtt férfiak nem így intézik a problémáikat, és végtelenül gyáva dolognak tartom. Ha igaza lenne, nem fordult volna a sajtóhoz, és nem gondolom, hogy bármi ilyen jellegű dolgot ez lenne a megfelelő platform tisztázni. A jogi eljárás a törvényes rend szerint folyamatban van, ezért erről többet nem szeretnék mondani!

– nyilatkozta lapunknak az énekesnő.

Címkék:
tartozás, végrehajtás, milliók, szórakozás, énekes, blikk,