Pénzügyeiről vallott Csuti: már biztosította a gyerekei jövőjét is

Pénzcentrum2024. március 18. 19:45

Kulcsár Edina volt férje a Storynak beszélt pénzügyeiről. A férfi elárulta, többszörös milliomos lett, és már a gyerekei jövőjét is biztosította.

Bár Kulcsár Edina volt férje nemrég műsorvezetőként is debütált, a férfi bevallása szerint alapvetően a vállalkozásai biztosítják a megélhetését. Csuti elmondása szerint nem elhanyagolhatók a tévés szereplésből származó bevételek sem, de megengedheti magának, hogy a neki nem tetsző felkérésekre nemet mondjon.

Van egy nemrég indult ingatlanportálom, egy védőfóliákat forgalmazó cégem, egy marketingügynökségem és enyém az influenszerkereső online adatbázis is, ahol a hazai több ezer fős lista található. Szóval inkább üzletembernek vallom magam, de azért megy ez a kettő – a tévézés és a vállalkozói lét – párhuzamban is

– büszkélkedett. A volt férj azt is elárulta, hogy mostanra a sajátja mellett már a gyerekei jövőjét is sikerült biztosítania.

A lap a fentieken túl azt is felidézte, hogy Csuti a Kulcsár Edinától való válása idején több mint 130 millió forintot hagyott hátra – ez az összeg készpénzből, egy lakásból és több vállalkozásból adódott össze.

Címkék:
vállalkozás, válás, szórakozás, bulvár, családi vállalkozás, kulcsár edina,