Béranyát keres Gábor Zsazsa özvegye: 360 milliót fizetne annak, aki szül neki egy örököst

Pénzcentrum2024. február 27. 09:30

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye ismét nyilatkozatot tett, miszerint keresi az örökösét. Az örökösnek az lenne a feladata, hogy gondoskodjon Gábor Zsazsa örökségéről és elelősségteljesen kezelje a hatalmas vagyont- derül ki a Blikk cikkéből. 

Az elmúlt években többször hallhattuk Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegyének nyilatkozatait, miszerint keresi az örökösét. Az örökösnek az lenne a feladata, hogy gondoskodjon Gábor Zsazsa örökségéről, és képes legyen felelősségteljesen kezelni a vagyont, amely nagyjából 60 millió dollárt ér, vagyis mintegy 21,5 milliárd forintot. Jelenleg ez a vagyon egy kezelői alapban van, amelyhez csak a nyolcvanéves német üzletember férhet hozzá.

A német üzletember saját gyereket szeretne, ezért béranyát keres, aki szülne neki egyet – ráadásul nem kevés pénzért.

Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből

– fogalmazott. Egymillió dollárt, átszámítva 360 millió forintot ajánlott fel a leendő béranyának, és ígéretet tett, hogy az illető különleges alkalmakkor Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszerkollekciójának darabjait is viselheti.

Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

– jelentette ki Frédéric von Anhalt, aki azt mondja: az eddig örökbe fogadott fiait csak a cím érdekelte, a munka nem.

Címlapkép forrása: MTI/MTVA

Címkék:
anya, vagyon, szórakozás, üzletember, német, örökös,