Bukhatja 6,523 milliárdos nyereményét az Ötöslottó szombati nyertese? Még nem dőlhet hátra

Pénzcentrum2024. február 24. 20:11

2024. május 25-ig kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél az Ötöslottó szombati nyertesének, hogy kifizessék a 6,523 milliárd forintját. Amennyiben ezt nem teszi meg, elbukja a nyereményét

Óriási szerencse ért valakit február 24-én: elvitték az Ötöslottó rekrodnyereményét! Egyvalaki a 4; 15; 47; 59; 83. számsorral 6 milliárd 523 millió forintot nyert, gratulálunk!

Azonban nem elég csak a nyertes számokat beikszelni! Az újdonsült lottónyertes addig nem dőlhet hátra, amíg nincs még a zsebében a nyeremény. A nyertesnek ugyanis a sorsolás napjától számított 90 napon belül,

azaz 2024. május 25-ig kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Az ilyen rendkívül nagy összegű nyeremények esetére külön telefonszámot tart fenn a lottótársaság - ez az úgynevezett nagynyertes-vonal. A telefonszám a weboldalon és minden értékesítőhelyen megtalálható.

Amennyiben a játékos telefonon jelentkezik, a társaság elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, hogy valóban a nyertessel beszélnek. Ezután kezdődik meg a kifizetési eljárás lefolytatása, aminek keretében kerülhet sor a személyes találkozásra. Ekkor kerül leadásra az eredeti szelvény és annak érvényességének megvizsgálása. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fontos, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

A társaság eddigi nagy nyertesekkel kapcsolatos tapasztalatai alapján elmondható, hogy a játékosok többsége csak akkor hiszi el igazán, hogy ő ütötte meg a főnyereményt, ha már kifizetésre került a pénz, vagyis az emberek nyereménnyel kapcsolatos vélekedéseiket tekintve igaz a mondás: "Hiszem, ha látom."

Címkék:
Ötöslottó, szerencsejáték, rekordnyeremény, nyerőszámok, szórakozás, milliárd, nyeremények, nyertes, kifizetés, szerencsejáték zrt, ötöslottó friss,