Durva csalás áldozata lett az RTL sztárja: semmit sem tehet, folytatódik a súlyos visszaélés

Pénzcentrum2024. február 6. 09:16

Visszaéltek Tihanyi Péter, az RTL műsorvezetőjének személyazonosságával. Erről maga a tévés beszélt tegnap az RTL Reggeli c. műsorában.

A történet szerint Tihanyi Pétert egy rajongója kereste meg, aki elmondta a tévésnek, hogy valaki az ő képeivel saját kamuprofilt készített. Ezzel embereket jelölget be, majd megpróbál tőlük pénzt lenyúlni. A műsorvezető ezt követően próbálta ugyan ellenőrizni az álprofilt, de persze nem tudta, mert letiltották róla.

„Bármit, amit én kirakok azt ő azonnal ellopja és használja” – mondta a tévés, aki kifejtette, a fotók felhasználása a kisebbik gond, a legnagyobb baj, hogy az illető pénzt is próbál kicsalni másoktól. És mivel ehhez a tévés képeit használja, sokan azt hihetik, hogy tényleg Tihanyi Péter próbál tőlük pénzhez jutni. A történet legnagyobb csavarja egyébként az, hogy Tihanyi jelentette a profilt, de a platform szerint a kamuprofil nem sérti az irányelveket, erre a tévés videót készített a visszaélésről, amit viszont már letiltott az oldal. Így a kamuprofil máig aktív.

Címkék:
átverés, visszaélés, szórakozás, rtl,