Mesés vagyonáról vallott PSG Ogli: innen szerezte millióit a Kőgazdag fiatalok sztárja

Pénzcentrum2024. február 5. 09:30

Szép pénzt keres a közösségi médiás reklámokon PSG Ogli. A Kőgazdag fiatalok szereplője ugyanakkor azt pontosan nem akarta elárulni, miből is vannak a milliói. Azt viszont elmesélte, legközelebb Bora Borára akar elmenni nyaralni, csak a repjegy alső hangon egymillió forint, és a szállodákból sem elégszik meg az olcsókkal.

Sokszor hangoztatta már PSG Ogli, hogy nem számít neki, mi mennyibe kerül, most a TikTokon már több mint 400 ezer követővel bíró 23 éves Olivér elárulta, legközelebb Bora Borára tervez elmenni nyaralni, ahová alsó hangon 1 millió forint csak a repülőjegy - természetesen mindenből a legjobbat választja, az ár pedig másodlagos.

A jobb szállodák igazából 6-700 ezrek/éjszaka, nemrég voltam Alulában, ott is egy éjszaka 400 ezer forint volt. Egy évben minimum 4-5 országba, maximum 10-be ellátogatok, próbálom bejárni a világot. Általában egy héten el szokott durranni egy ilyen másfél-két millió

- mesélte a Tények Pluszban. Bár mindenki kérdezi, honnan van az óriási vagyona, miből él, erre pontos választ nem szeretett volna adni, annyit viszont elárult, a közösségi médiából is sok pénz folyik be.

A TikTok, Instagram, ilyenek nem fizetnek, de a reklámok azért, ha akarnak, akkor tudnak fizetni. Ha egy olyan ismert személy vagy, mint én például, akkor azért már be lehet kérni egész jó pénzeket. Én már jól meg tudok keresni ezekből

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- mondta.

Címlapkép: Faludi Imre, MTI/MTVA

Címkék:
utazás, luxus, gazdagság, millió, vagyon, szórakozás, fiatalok, influencer, influencer marketing,