Ez bárkivel megtörténhet: felháborító dolog történt Curtis édesanyjával, eljárás indult az ügyben

Pénzcentrum2024. január 22. 09:54

„Mulasztás történhetett, az ügyben vizsgálat következik” – jelentette be vasárnapi közleményében az Országos Mentőszolgálat- derül ki a Népszava cikkéből. Miután a híres magyar rapper édesanyja igen méltatlan elbánásban részesült. 

Polgári néven Széki Attila édesanyjához nemrég a segélyhívás után három órával  érkeztek meg a mentők, és miután ellátták az asszonyt a betegszállítók egyedül, mezítláb, mobiltelefon nélkül hagyták a lakása előtt az idős hölgyet. 

Az OMSZ emlékeztet, hogy a betegszállítás nem az ő feladata, a biztosítási jogviszonnyal rendelkezők szállítását a tevékenységre engedéllyel rendelkező és finanszírozási szerződést kötött betegszállító szolgáltatók végzik.
A beteg kórházból történő hazaszállításának elrendeléséért a kórház, a betegszállítás emberséges és szakszerű végrehajtásáért a feladattal megbízott betegszállító cég felelős

– nyilatkozták a közleményben. Valamint azt is hozzátették, hogy az OMSZ megérti Széki Attila családjának a felháborodását, az ügyben elindítják a vizsgálatot. Curtis Facebook-oldalán szombaton megjelent poszt a kórház, vagyis a Semmelweis Egyetem, illetve a betegszállító cég felelősségét firtatta, utóbbit kérve, hogy indítson vizsgálatot az ügyben. 

Loading...

Címlapkép forrása: MTI/MTVA

Címkék:
mentők, facebook, segélyhívás, omsz, beteg, curtis, betegellátás, szórkozás,