Jól indult a hétvége egy magyarnak: kétmilliót kaszált

Pénzcentrum2024. január 13. 09:00

Egyre komolyabb nyereményért játszhatnak a szerencsevadászok az európai szuperlottón, az Eurojackpoton. Lássuk, elvitte-e valaki az e hét pénteki főnyereményt!

Az Eurojackpot nevű lottójátékon jelenleg a Magyarországon legnagyobb nyereményt lehet elérni. A szerencsevadászok most 120 millió eurót, átszámítva mintegy 45 milliárd (!) forintot nyerhetnek, ha minden számot eltalálnak. Ezen a játékon akkor lehet nyereményt elérni, ha az 5+2 megjelölt számból legalább kettőt kihúznak az A-mezőn, egyet pedig a B-mezőn.

Az Eurojackpot 2. játékhéten (pénteki sorsoláson) kihúzott nyerőszámai a következők:

3; 31; 34; 43; 45; 6; 9.

Az Eurojackpoton ezen a pénteki sorsoláson egy magyar játékosnak volt 4+2 találata, amivel 2 001 250 forintot nyert. A főnyereményt azonban senki nem vitte el, így az a jövő héten is 120 millió euró lesz.

A legmagasabb nyerőosztály a játékon ezen a sorsoláson 5+1 találat volt, amit öten találtak el. Az ő nyereményük 5 millió euró volt. Magyarországon most nem volt akkora siker ez a sorsolás, összesen 20 ezer játékos nyert kisebb-nagyobb összegeket.

Címkék:
euró, sorsolás, milliárdos, eurojackpot, péntek, milliók, millió, szórakozás, milliárd, eurojackpot lottó, eurojackpot nyertes,