Kiszivárgott: ő ül be Vadon Jani helyére Balázsék mellé a rádióba, már pénteken hallható lesz

Pénzcentrum2024. január 11. 20:38

Pénteken Kovácsovics Fruzsina ül be a Rádió 1 reggeli műsorába Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé. Az énekesnő azt mondta, több témával is készült az adásra. Azt nem tudni, hogy a szerep végleges, vagy csak egy adásra szól.

Pénteken reggel Kovácsovics Fruzsina ül be a Rádió 1-be Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé. A Blikk szúrta ki, hogy az énekesnő egy rövid ideg látható Instagram-történetben árulta el, hová készül. Ám arról nem esett szó, hogy az új szerepkör örökre szól-e, vagy csak egy adásra.

Képzeljétek el, az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem… de hogy miért fogok négykor kelni? Hát, mert hat órakor már a Rádió1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom! Amikor legutóbb ott voltam, az is jó élmény volt. Készültem egy-két témával, meg dologgal

- mondta a videóban. Egyébként tavaly volt már vendég a Rádió 1-ben, és Istenes Bence podcastjében is rendszeresen szerepel, így a közeg nem lesz idegen számára.

Ismert, Vadon János 15 év után távozott a műsorból, így a karácsonyi szabadság után már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri voltak mikrofon mögött. Balázs a héten már kifejtette, sok embert meg fognak hallgatni, be fognak hívni, semmi sincs előre eldöntve, egyedül az, hogy Alekosz nem csatlakozik hozzájuk. Kijelentette: nem Vadon Janit akarják pótolni, mert őt nem is lehet, de el tudja képzelni, hogy női hang kerüljön a műsorba. Új fejezetet akarnak kezdeni, de az új műsorvezetőt a hallgatókkal közösen szeretnék kiválasztani, még szavazhatnak is majd arról,  melyik jelölt hogy tetszett - tette hozzá.

Címkék:
sebestyén balázs, műsorvezető, szórakozás, műsor, reggel, rádió, rádiózás,