Megtörte a csendet Sebestyén Balázs: ő biztosan nem ül be Vadon Jani helyére a rádióba

Pénzcentrum2024. január 8. 08:44

Több embert is meg fognak hallgatni Sebestyén Balázsék, még nincs lefutva, ki lesz az új műsorvezető Vadon Jani távozása után. A hétfői adás elején hozzátette: nincs semmi előre eldöntve, csak az, hogy Alekosz biztosan nem csatlakozik hozzájuk. Viszont az új műsorvezető kiválasztásába a hallgatókat is bevonják.

Hétfő reggel Vadon Jani nélkül indult el a Balázsék című rádióműsor: a műsorvezető 15 év után távozott a produkcióból, így a karácsonyi szabadság után már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri voltak mikrofon mögött. Az adás elején Sebestyén Balázs beszélt is róla, hogy lesz-e új hang a műsorban, mint elmondta, sok embert meg fognak hallgatni, be fognak hívni, semmi sincs előre eldöntve, egyedül az, hogy Alekosz nem csatlakozik hozzájuk - mint sokan pletykálták.

Hozzátette, nem Vadon Janit akarják pótolni, mert őt nem is lehet, de el tudja képzelni, hogy női hang kerüljön a műsorba. Megismételte, hogy egyelőre semmi nem dőlt el, új fejezetet akarnak kezdeni, viszont az új műsorvezetőt a hallgatókkal közösen szeretnék kiválasztani, még szavazhatnak is majd arról,  melyik jelölt hogy tetszett.

Címkék:
sebestyén balázs, műsorvezető, szórakozás, műsor, rádió, rádiózás,