Legendás sorozat tér vissza holnap: így kívánnak boldog karácsonyt a Szomszédok egykori sztárjai

Pénzcentrum2023. december 24. 16:04

Rengeteg egykori szereplő tűnik fel az előzetesben, mindenkit elönt a nosztalgiahullám - már aki még egyáltalán tudja, milyen sorozatról van egyáltalán szó.

Nem akármilyen meglepetéssel készül a Partizán a karácsonyi ünnepre. Mint a Youtube-csatornájukra feltöltött videóból kiderül, a már 14 éve véget ért legendás tévésorozat, a Szomszédok elevenedik meg újra holnap a csatornán.

Az előzetesben máris megidézik a szappanopera ikonikus képsorait, a szereplést elvállaló egykori szomszédok ugyanis az epizódvégi zárómondatok stílusában kívánnak a nézőknek boldog karácsonyt. A videóban feltűnik többek között a Vágási Ferit egykor játszó Nemcsák Károly, a sorozatban az ő feleségét 12 éven át alakító Ivancsics Ilona, a kozmetikus Mágenheimnét eljátszó Frajt Edit, illetve az ő "lányának" éveken át udvaroló Németh Kristóf is. Itt érdemes megjegyezni, hogy sem a Magenheim Ádámot játszott Kulka János, sem a lányuk szerepét végig alakító Ábel Anitát nem látni az előzetesben - úgy tűnik tehát, hogy szokásuknál maradva ők ismét kimaradnak a nosztalgiázásból.

Persze most sem hiányozhat Vágásiék mindenbe belekotnyeleskedő rokona, a sorozatban elviselhetetlen nagynénit alakító Pásztor Erzsi sem. A videót itt tudod megnézni:

 

Címkék:
tévé, televízió, szomszédok, sorozat, szórakozás, youtube,