Elképesztő vagyont halmozott fel Palvin Barbara és férje: ebbe fekteti millióit a magyar szupermodell

Pénzcentrum2023. december 11. 09:01

Komoly ingatlanvagyonnal rendelkezik Palvon Barbara és férje, Dylan Spouse. A magyar szupellmodellnek és férjének van egy háza Hollywoodban, valamint Kaliforniában is vásároltak egy óriási építési telket, és brooklyni lakásuk is megvan még. Összességben kb. 4 milliárd forintnyi vagyonnal rendelkezhetnek.

Majdnem 11 millió dollárral, azaz 4 milliárd forinttal rendelkezik Palvon Barbara és férje, Dylan Spouse. A Blikk összegzése szerint a házaspárnak több értékes ingatlana is van, például egy 1920-as években épült, felújításra spanyol stílusú ház Los Angeles Hollywood Hills nevű részében, amely a becslések szerint 1,8 millió dollárt, azaz kb. 640 millió forintot érhet - ezt a férfi még akkor vásárolta, amikor nem voltak házasok. Az ingatlan egy 2300 négyzetméteres telken fekszik, kőséaúttal, medencével, vízi kerttel is rendelkezik.

Emellett 2020-ban vásároltak egy 56 hektáros földterületet Kalifornia északi részén, amely 500 ezer follárba, azaz kb. 177 millió forintba került. Ezt vélhetően befektetési céllal vásárolták, korábban a magyar szupermodell azt mondta, legalább 4 házat terveznek építeni a területen, de azóta nem derült ki, ez a projekt hogy halad. A házaspár, bár Los Angelesben él, munkájuk gyakran szólítja őket New Yorkba, így a korábbi brooklyni lakásukat sem adták el. A lap szerint ugyanakkor jó pénzért kiadhatnák az ingatlant, az aktuális árak alapján akár havi 7000 dollárt, azaz kb. 2,5 millió forintot is kérhetnének érte.

Felmérést készít a Pénzcentrum!

Címlapkép: Ettore Ferrari, MTI/MTVA

Címkék:
befektetés, ingatlan, modell, luxusingatlan, vagyon, szórakozás, usa, ingatlanbefektetés, amerikai egyesült államok,